fbpx
Igra

Poklanjamo karte za Eudven dečiji mjuzikl festival

Eudven dečiji muzički festival

Svi roditelji koji imaju multitalentovano dete, znaju koliko je to vredna vrlina, ali i koliko je teško sve talente održati, a ne opteretiti dete celodnevnim obavezama i zadacima.

Dete koje do svoje treće godine pokaže ljubav prema muzici, u najvećem broju slučajeva ima talenat za pokret, tj ples, za ritam, za pevanje kao i za glumu. Ovo su tri svari koje prirodno idu zajedno kod dece, a malo koje dete uspeva sve da ih razvije. Ne samo da je talente bitno razviti, već ples, pevanje i gluma razvijaju znanja i osobine neophodne za odrastanje i uspehe u starijim godinama. Ovo je jedan od najboljih načina za vežbanje pravilnog govora i izražavanja, za socijalizaciju, kontrolu glasa i tela.

Eudven muzicki festival 1

Ove godine, multutalentovana deca koja vole da pevanju, plešu i glume, naći će se na sceni centra za obrazovanje i kulturu „Božidarac“ u okviru prvog Eudven mjuzikl festivala za decu.

Ideja je razviti mjuzikl kao žanr na našim prostorima i u svesti roditelja i dece, jer on pruža mogućnost da se spoje svi talenti i veštine dece, ali i da se sjajno zabavi sa aktivacijom obe sfere mozga.

Eudven muzicki festival 2

Festival se održava 01 i 02. Juna i sastoji se iz 8 mjuzikl predstava u kojima glume deca od 3 do 10 godina. Predstave su edukativnog karaktera, jer deca kroz svoje „magične“ likove, poput čarobnjaka, vila, gusara i životinjica, putuju kroz svet i otkrivaju različite kulture i različita „blaga“ ovog sveta. Tako se oni u Italiji upoznaju sa ukusima pice i paste, u Parizu upadaju na nedelju mode, u Diznilendu otkrivaju igračke, u Španiji gledaju Dalijevu izložbu i plešu vatrenu flamenko, u Engleskoj probaju čaj i uče o bontonu i lepom ponašanju, a na Brodveju se upoznaju sa plesnim i pevačkim divama kao i ozorišnim žanrom uopšte.

Festival je namenjen svim roditeljima dece zaljubljene u pesmu i igru i koji vrednuju čari pozorišne scene i koji žele da pokažu svojoj deci koliko je vremena, rada i truda potrebno da bi se pripremila jedna mjuzikl predstava. Svi gledaoci će osetiti magiju naših likova, scenografije i koreografija.

Na samom festivalu prikazaće se 8 dečijih mjuzikl predstava.

Eudven muzicki festival 3

REPERTOAR EUDVEN FESTIVALA

Dan 1 – 01.jun

·         12:30h Predstava: Alisa i štrumfovi u čarobnoj šumi

·         14h Predstava: Vile u potrazi za svetom

·         15:30h Predstava: Životinjice otkrivaju svet ljudi

·         17h Predstava: Gusarsko blago

Dan 2- 02.jun

·         12:30h Predstava: Čarobnjačka škola

·         14h Predstava: Vile u potrazi za svetom

·         15:30h Predstava: Životinjice otkrivaju svet ljudi

·         17h Predstava: Gusarsko blago

A za više informacija posetite sajt festivala: Eudven

Festival organizuje Škola mjuzikla Eudven koja već treću godinu radi sa decom od 3 do 18 godina kroz časove plesa, glume i pevanja.

Demetra portal poklanja čitaocima 3 puta po 2 karte za predstave sa festivala. Pošaljite nam mejl na info@demetra.rs.

Related Articles

Back to top button