fbpx
Oprema za bebe

Kupovina kolica za bebe (NAGRADNA IGRA)

Protekle godine su nas naučile da većinu stvari možete nabaviti iz doma, a jedna od njih je i kupovina kolica za bebe. Obzirom da nam dolazi zima, a samim tim i više različitih virusa, posebno je za trudnice preporučljivo da izbegavaju mesta na kojima je veća gužva i zagušljiv prostor. Upravo iz ovog razloga, sa našim prijateljima iz jedne onlajn prodavnice, rešili smo da vam predstavimo nekoliko modela kolica za bebe koja vam brzo mogu stići na kućnu adresu. I to nije sve, trudnica koja bude imala najviše sreće, može da osvoji potpuno besplatno kolica za svoju bebu. No, o tome ćemo nešto kasnije u tekstu.

lionelo 3u1 kolica za bebu
Kupovina kolica za bebe – model: Lionelo Amber Pink

Primeri modela i kupovina kolica za bebe

Izbor, kada je kupovina kolica za bebe, zna da bude veoma komplikovan. Već sam pisala više puta o tome da savršena kolica za bebu ne postoje, ali da postoje ona koja su savršena za vaše potrebe. Sve što je potrebno da uradite jeste da utvrdite kakva kolica su ono što vama treba. Prvo dajte odgovore na ova pitanja, kako bi znali šta prevashodno tražite:

 • Da li ćete ih koristiti svakodnevno više sati dnevno?
 • Da li ćete ih koristiti ređe?
 • Da li živite u zdradi bez lifta ili prizmenoj kući?
 • Da li imate veći ili mali gepek automobila?
 • Da li planirate da ih koristite za više od jednog deteta?
 • Da li uz njih planirate da kupite i auto sedište za novorođenče?
 • Da li kupujete kolica za bebu stariju od 6 meseci?
 • U kom periodu će se beba roditi?
 • I, poslednje, ali i veoma važno, koliki ste budžet planirali da izdvojite.

Odmah ću vam i rešiti nedoumicu u kom smeru da razmišljate kada odgovorite na ova pitanja:

kupovina kolica za bebe
Tutek Diamonds Pro Black Gold
 • Ukoliko planirate da svakoga dana idete u duge šetnje, da beba spava u kolicima i slično, onda pre svega birajte kolica koja su veoma udobna, prostranija i sa većim točkovima. Na primer: Tutek Diamonds Pro Black Gold.
 • Ako ih koristite ređe, možete se odlučiti i za neka manje glomazna kolica poput 4Baby Stringer kolica.
 • Ako živite u zgradi bez lifta logično je da birate kolica koja su veoma laka ili pak ona koja možete lako da sklopite i držite u gepeku. Prizemna kuća ili stan, kao i zgrada sa prostranim liftom i rampom za kolica vas ne ograničavaju pri izboru, pa možete birati ono što vam se sviđa, što se tog segmenta tiče.
 • Za automobil sa manjim gepekom, birajte kolica manjih dimenzija kada se sklope. Obavezno izmerite unutrašnju dimenziju gepeka pre nego što budete birali kolica.
 • Ako kolica planirate da korisitite za više od jednog deteta, onda izbegavajte recimo roze kolica, ali se odlučite za neka kvalitetnija, možda čak i 3 u 1 model, gde su svi delovi uključeni u cenu. Nemojte imati nedoumicu oko toga da li vam treba ravna korpa. Značiće vam prvih meseci čak i za spavanje bebe kod kuće. Na primer možete pogledati model Lionelo Mika Grey Graphite.
 • Ukoliko želite auto sedište koje ćete moći da zakačite za kolica, svakako birajte neki 2 u 1 ili 3 u 1 model kolica koji ih uključuje.
 • Za bebu stariju od 6 meseci možete da odaberete neki jednostavniji model, poput kišobran kolica Lionelo Irma.
 • Godišnje doba takođe igra ulogu u odabiru kolica. Iako je beba svakako mala tokom prve godine i trebaće joj da bude zaštićena u kolicima, verujemo da ne želite da čekate proleće pre nego što krenete u šetnju. Ravna korpa je zašićena i često 10 po 15 stepeni toplija nego što je spoljna temperatura. Kolica koja je imaju su idealan izbor za zimsku bebu.
lionelo irma
Lionelo Irma

Kupovina kolica za bebe zahteva izvestan budžet, a isti morate odrediti sami. Na tržištu postoji toliko kolica, da ćete sigurno naći nešto što vama odgovara. Svi predloženi modeli u prethodnim odgovorima, kao i stotine drugih možete naći u onlajn prodavnici Bazzar.rs. Modeli su detaljno predstavljeni, sa dimenzijama i težinom, što će vam u mnogome olakšati izbor. Važno je naglasiti i da je dostava besplatna na sve proizvode sa Bazzar.rs bez obzira na iznos porudžbine. Najbolje ponude možete dobiti ukoliko ste prijavljeni na njihov newsletter.

Bazzar.rs poklanja kolica za bebe za jednu trudnicu

Ne samo što imaju veoma šaroliku ponudu kolica za bebe kojom su budućim roditeljima olakšali izbor kolica, već je Bazzar.rs odlučio da poklone kolica jednoj trudnici. Radi se o modelu Bebetus Art+ Mandala White. Uslovi nagradne igre su da se zaista radi o trudnici i da prati profile @mameibebe.bazzar.rs i @demetra.portal. Detaljnije: NAGRADNA IGRA (link do nagradne igre na Instagramu)

Autor teksta: Tamara Petković, fotografije: bazzar.rs

Objavljen: 12. oktobra 2022. godine

Related Articles

Back to top button