fbpx
Trudna sam

Izračunajte pol bebe po kineskom kalendaru

Ako želite da prekratite vreme u prvim nedeljama trudnoće ili dok čekate da ugledate dve crtice, izračunajte pol bebe po kineskom kalendaru. Jasno vam je da je ovaj kalendar više razbibriga, ali svi volimo da bacimo pogled i vidimo šta nam je to zapisano (ili nije).

Određivanje pola bebe po kineskom kalendaru

demetra 2

Kineski kalendar začeća navodno je pronađen u blizini Pekinga u grobnici jednog od kineskih careva, a napravljen je pre oko 700 godina. Kinezi veruju da se uz pomoć ove tabele lako može utvrditi pol deteta. Jedina dva podatka koja su važna zautvrđivanje pola su starost majke u trenutku začeća, kao i datum kada je beba začeta.

Pol bebe po kineskom kalendaru možete da izračunate tako što u gornjoj koloni pronađete datum kada je najverovatnije došlo do začeća, a sa strane su ponuđeni brojevi od 18 do 45 – to su godine starosti majke. Ukrstite dve kolone koje odgovaraju vama i u preseku ćete dobiti kućicu plave ili roze boje. Plava boja označava da ćete dobiti dečaka, a roze da čekate devojčicu.

Izračunajte pol bebe po kineskom kalendaru

PROČITAJTE:

izračunajte pol bebe po kineskom kalendaru

DEMETRA viber zajednica – klik da se pridružite i budete informisani!

Depositphotos 1

Photo by J U N E from Pexels

Objavljen: 14. mart 2012. godine, ažuriran: 26. decembra 2023. godineSave

Save

Save

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Back to top button